Anneli Auer, a victim of corruption in Finland
Show MenuHide Menu

SERI-tuomioiden purkuhakemus uudelleen käyntiin

25/02/2023

Jensin perhe on ollut erittäin onnellinen siitä, että useiden piinallisten vuosien odotuksen jälkeen Anneli on saanut vihdoin rakentaa suhdetta omiin lapsiinsa, jotka vieraannutettiin hänestä silloin, kun poliisi alkoi tutkinnanjohtajan vaihduttua syyttää väärin, ja yksinomaan lasten äitiä isän murhasta.

Paikallinen poliisi sekä kihlakunnansyyttäjät Jarmo Valkama ja Kalle Kulmala esittivät lehdistössä mielikuvituksellisia teorioita siitä miten Anneli Auer oli lopulta se kylmäverinen murhaaja, joka riehui perheen kodissa Ulvilan Tähtisentiellä tuona kohtalokkaana joulukuisena yönä vuonna 2006. 

Annelin demonisointi lehdistössä ja sitä kautta julkisen mielipiteen kääntyminen lasten äitiä vastaan on jättänyt jälkensä lapsiin. Äidistä vankilavuosien aikana vieraannutetut lapset eivät uskaltaneet enää palata kotiin äidin luokse alkukesästä 2011, kun äiti oli vapautettu vankilasta Vaasan hovioikeuden päätöksellä.

Lasten pelkoja käyttivät hyväkseen niin sijaisperhe, kuin poliisi ja syyttäjät. Syntyivät pienten lasten kauhutarinat saatananpalvonta-rituaaleista Ulvilan kodissa eläinuhreineen. Tarinat senkun paisuivat murhayön tapahtumiin, ja myöhemmin tapahtuviin seksuaalirikoksiin.

Näitä rikoksia ei koskaan tapahtunut.

Anneli Auerin ajojahti on tapahtumasarja, joka tulee selvittää perusteellisesti. Sen johdosta kaksi sukua on saanut kantaa turhaan pedofiliaan liittyvää rankkaa leimaa niskassaan ja lapsikaappauksen uhrit ovat joutuneet kantamaan turhaa häpeää.

Olemme odottaneet oikeutta pitkään, jaksaen uskoa koko ajan siihen, että oikeus lopulta tapahtuu ja paraneminen voi alkaa. Tämä koskee niin molemmat vanhempansa traagisesti menettäneitä lapsia, kuin oikeusmurhan uhreja, sekä koko yhteiskuntaa.

Viranomaisilla ja medialla on peiliinkatsomisen paikka.

Toivomme oikeutta myös julmasti henkensä menettäneelle perheenisälle Jukka S. Lahdelle. Ulvilan murhatutkimukset pitää avata uudelleen asenteettoman ja ammattimaisen poliisiryhmän johdolla. Anneli Auerin tukijoukot ovat vakuuttuneita siitä, että murhaaja on edelleenkin kiinniotettavissa.

 

Oikeustoimittaja Mikko Niskasaari:

Anneli Auerin oikeusmurhasta ovat vastuussa syyttäjät ja poliisit

http://www.mikkoniskasaari.fi/node/305